9. aug. 2010

The Tall Ship Races

Forrige helg hadde vi besøk fra ca. 79 flotte skip fra hele verden som ble værende i Kristiansand hele helga så vi kunne se hvor flotte skipene er. Havna ble åpnet og containere flyttet og en helt annen del av Kristiansand viste seg. De fleste hadde nok ikke vært der før og vi fikk et helt annet bilde av hvor flott byen kan bli om vi en gang får flyttet containerhavna. Så flott det var. Vi følte nesten vi var i et annet århundre. Havna var full av mennesker, salgsboder, seilere, flotte uniformer og mat. Fant til og med fugde (toffee). Nam nam....Det ble stor pose med hjem hvor de måtte kuttes i mindre biter så søte var de.

Konserter var det også, ca. 80 ble det sagt. Værgudene var som vanlig ikke helt på den gode sida og det høljet ned. Lørdag labbet vi ned til havna i fullt regnutstyr, satte oss demonstrativt på en våt benk med en deilig kaffe fra Cuba Life (hei hei kaffelars) kremt kremt... darlingen sier jeg ikke må røpe byens beste kaffested... og så viste det seg at det var Marthe Wulf konsert på gang (med kanin og tre menn)! Flott, behagelig musikk var det, så der ble vi sittende en god stund.

Senere på kvelden var det konsert med Radio Jam som har gledet oss med torsdagskonsert på Torvet hele sommeren. Det var bra. Og mange hadde stilt opp selv om været var usikkert.

Her er noen bilder fra helga:


Søndag dro vi opp til Odderøya for å få med oss avskjed og seilparaden. Været var knallbra og vi var ikke alene om å ta turen opp til toppen for å få det med oss. Hundrevis av seilbåter fulgte skipene på vei ut av byen.Les mer her .
Håper de kommer tilbake neste år.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar.
Koselig å høre fra dere som er innom sida mi.
Ha en fin dag!