11. sep. 2011

Fiji

Etter kun én uke i ny jobb, var det ferietider igjen. Tøft liv, men slik har jeg hatt det de siste to ukene.
Ferien var planlagt i lang tid før jobben kom min vei, så derfor ble ferieuka en del av opplæringstida.

Turen gikk til Musket Cove, Fiji som ligger på Maololo Leilei øya. Sist vi besøkte Fiji var for ca. 10 år siden. Denne gangen dro vi til en annen resort og vi likte det enda bedre om mulig! Etter tre timer på fly, noen timers venting på et flyplass hotell (om vi hadde visst hvor flott Denarau havn er, hadde vi tatt en taxi dit og ventet der i stedet), 30 minutter på buss og en time på Mololo båten ankom vi Musket Cove i mørket mens et band spilte og sang, og lys var tent langs hele stranda. Selve innkvarteringen foregikk også på stranda!
Vi hadde en liten sightseeing i en liten buggie (tenk golfbil) rundt på øya før vi ankom hytta våres. Hytta bestod av stue, kjøkken hjørne, bad og soverom. Hele hytta var dekorert med flotte blomsterdekorasjoner, alle bordene, på håndklærne på badet, nattbordene og til og med verandabordet. Veldig flott. På morgenene kunne man se rengjøringshjelpen utenfor i hagen hvor hun plukket blomster for neste dekorasjon.

Bula (hallo). Welcome.

Utsikt fra terrassen

Vi møtte også et vennepar mens vi besøkte Musket Cove. De bor der permanent og driver resorten. Sammen med dem - og igjen i en buggie, hadde vi en større sightseeing rundt på øya hvor vi besøkte en organisk grønnsakshage (målet er å kunne leve av egne dyrkede grønnsaker), vi møtte deres tre hunder, fire katter og to geiter. Utsikten fra huset deres var magisk. Akkurat der og da angret jeg bittert på at kameraet ble liggende igjen på hytta. Neste dag spaserte vi opp igjen i høyden for å ta noen bilder i nærheten av huset deres mens minnet var enda sterkt etter en hyggelig kveld med god mat og drikke (og noen myggstikk rikere).


Utsikt fra toppen


Kokosnøtter på riktig!Dette er det perfekte sted å dra til om du trenger å komme inn i feriemodus på kort tid. Her har du faktisk ikke noe valg. TV og internett kan du bare glemme og mobil telefonen har jo en av-knapp. Det finnes endel aktiviterer som snorkling og seiling her, men utenom er det bare strandlivet som lokker.

Ferien er nå over for denne gang og vi er tilbake til normalen med ny arbeidsdag i morgen. Ikke så galt det heller.

Om du ønsker å lese mer om Musket Cove, ta en titt her.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar.
Koselig å høre fra dere som er innom sida mi.
Ha en fin dag!