27. mai 2010

Hårfjerning med tråd

Mrs. Forsøkskanin har vært ute på tur igjen. På våre reiser rundt i den store, vide verden, hender det jo at man kanskje prøver noe nytt f.eks innen hudpleie etc. Kan nevne frisørskole i Auckland hvor man fikk bleket håret for 25 dollar. Håret ble bleket ja, men åh.... så sår hodebunnet ble etterpå. Må ikke glemme at som ekstra service fikk jeg skikkelig hodebunnsmassasje av en av elevene, mens vannet rant ned ryggen etter hårvasken. En erfaring rikere!

Denne gangen har jeg prøvd ansiktshårfjerning med tråd (såkalt threading). Dette har jeg lest om, men aldri prøvd selv. Her om dagen så jeg et skilt på gata at denslangs utføres og tok turen innom i går for å prøve ut denne servicen. Alternativet er jo å vokse ansiktshåret hos en hudpleier og det er jo fint det også, men av og til må man prøve noe nytt.


Ikke at man kan se hva som foregår, men jeg tror at to tråder blir tvinnet sammen og så napper de hårene ut med den. Det gjør ikke vondt og huden blir silkemyk etterpå. Det tar ca en time å få hele ansiktet behandlet (oh yes, det er mye mer hår enn man tror...) og farging av brynene er inkludert. Huden blir rød og litt sensitiv etterpå, så det er best å planlegge dette på vei hjem (og ikke når du skal på fest).

Jeg bor i Kristiansand og fikk behandlingen utført hos Sizar i Skippergata 3. Behandlingen kostet bare 250,-. OBS! Eneste farge man har å velge mellom for øyenbrynene er sort eller mørk brun. Vær litt forsiktig med fargetida da brunfargen er veldig sterk. OBSOBS! Sizar har ikke kortterminal og tar kun kontant betaling.

Behandlingen anbefales!

For bilder og mer info (på engelsk) ta en titt her: http://hairstyleschat.com/is-threading-hair-removal-for-you.html

Personen til venstre har hatt en overdreven hårfjerning og personen til høyre har ikke prøvd behandlingen enda...

Bildet er hentet fra:  http://www.sesamestreet.org/onair/characters/bert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar.
Koselig å høre fra dere som er innom sida mi.
Ha en fin dag!