30. okt. 2011

Hus og hage *oktober*

Så kom oktober med et brak. Varm vår er godt i gang og denne helga har det vært sommer temperaturer for oss. Deilig å sitte ute i bakgården og nyte solstrålene.

Det skjer ikke masse her hos oss, men det blomstrer jo litt her og man ser stadig planter som er flottere enn man først trodde (og andre som etterhvert vil bli tatt bort). Dette møtte oss etter turen til Kerikeri.

Spesielt alle plantene som hadde blomstret langs husveggen gav meg en stor overraskelse. Ikke et sted man beveger seg hver dag, så da man endelig tittet på baksiden fikk man seg litt av et syn. Vet ikke hva planten heter, så om noen vet, bare legg igjen en beskjed.

 De sistre tre Bird of Paradise blomstene er også ute.Vi har investert i flere hagestoler og flyttet en av benkene til hoveddøren. Den passet fint der i stedet for solsenga jeg plasserte der for en stund siden. Nå kan bare damene komme på besøk!Tomatplanten vokser og trives. Forhåpentligvis dukker det opp noen tomater der etterhvert. Olivenplanten vokser og det gjor også minigulrøttene og ertepeisen. De er faktisk mye større enn hva du ser på bildet her.
Mandag er ikke akkurat en populær dag hos meg...
Siden sist har vi også fått oss nytt spisebord. Det passet perfekt inn i en heller tom del av stua. Spisebordet kan forlenges og da har vi plass til ca 10 personer totalt.
 Sist helg ble det opprydning i klær. Sommertøyet skal ut igjen, så jeg har så smått begynt med å vaske og stryke litt. Kom over denne morsomme Lanvin/H&M toppen jeg fikk av Ms. J da vi besøkte henne i Oslo før vi reiste fra Norge. Er den ikke fin? Skal visst være et lite pek til min lange snubleføtter :)

Snubleføtter

Her er utsikten fra kjøkkenet uti bakården på en solskinnsdag. Bildene over døra er gamle reklame postkort fra Frankrike. Synes de er litt morsomme.

Nå venter vi på nye sofaer som skal være ferdiglaget om ca tre uker. Trenger også en elektriker her etterhvert for å installere et par varmeovner og et håndklestativ, men ellers har vi ingen store planer fremover. Nå venter vi på varmere tider og om ca tre måneder får vi også besøk fra Sørlandet. Vi gleder oss stort og har allerede begynt å planlegge litt hva vi skal gjøre mens de er her!

Ha en fortsatt fin dag! Klem fra oss.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar.
Koselig å høre fra dere som er innom sida mi.
Ha en fin dag!