27. des. 2011

Og jul med din glede....

Det er vel på sin plass nå å ønske alle en riktig god jul!

Vi har feiret med brask og bram her. I år ble det lammelår på grillen og røkt skinke sammen med masse godis salater og desserter. Heldigvis holdt været så vi kunne sitte ute (og om vi ikke kunne ha sittet ute, hadde jeg aldri fortalt dere om det...haha).

Det ble litt julepynt i heimen også. Det meste ble flytte ned hit for snart ett år siden, men i Kristiansand hadde vi bare en liten leilighet så det føltes som all julepynten hadde krympet med all plassen vi har her.
Juletre har jeg ikke fikset enda. Så får kanskje bruke litt tid på salget for å finne pynt og et brukendes tre (plastikk selvfølgelig) for neste års feiring.


Her ser dere litt pynt fra huset:

Selve stornissen selv sammen med gjengen


"Vinmusa" har menget seg med pingvinene, julenissen og blindpassasjeren som ble med julepakkene hit i år. Lurer på hva de prater om? Musa er sjokkert som vanlig...hm...

Hadeland og Kosta Boda nisser. Like elegante hvert år.

Og så selve kremen på kaka! Dette flotte kjøkkenpynte håndkleet har mor brodert. Har dessverre ikke er skikkelig oppheng for det enda, men det skal også sjekkes.

Må si jeg er imponert over julepynten i butikkene og gatene her. Nedenfor ser dere endel juletrær fra diverse butikker i Auckland. Synes de er flotte! Pynten kan være litt annerledes her, men det passer jo inn med at det er sommer.

Og nedenfor ser dere et New Zealandsk juletre. De kalles Pohutukawaer og blomstrer like rundt juletider.
Blomsten er rød og flott og passer rett inn i disse juletider. Er de ikke flotte?

Pohutukawa tre - også kalt NZ juletre


Da var alt fra meg for denne gangen. Ha en riktig nydelig romjulstid & godt nyttår når den tid kommer. I morgen er det jobb igjen for meg og så litt fri fra helgen igjen. Heldigvis.

Ha det så fint. Klem fra oss down under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar.
Koselig å høre fra dere som er innom sida mi.
Ha en fin dag!