6. mars 2011

Ny konsert hos Villa Maria

Igjen fikk vi sjansen til å overvære en konsert – samme sted som sist lørdag, men denne gangen med nye band fra New Zealand.
Heldige er vi!
Tenk å ha så mange bra konserter i samme byen som vi bor i!
Igjen stilte vi opp på Villa Maria Estate Winery.
Eneste forskjellen var bandene og været. Sist skinte sola og alle var ute i sommertøy og solhatter.
I går var det en annen historie. Regnet har pøst ned i flere dager. Heavy! Så i går var det regntøy og støvler – og paraplyer. Ikke bra på en konsert med digre paraplyer over alt, men det ble godkjent denne gangen og folk benket seg under paraplyer, telt og presenninger. For et syn….



Alle bildene fra www.villamariaconcerts.co.nz















Koselig var det likevel. Jeg var ikke så veldig kjent med bandene som spilte. Jeg hadde hørt litt her og der og likte det, men konserten viste seg å bli mye bedre enn forventet!
Jeg er fan med STORE BOKSTAVER.

Denne gangen var det tid for The More FM Winery Tour 2011, i år med tre band som reiser rundt til 19 forskjellige steder i New Zealand. The More FM Winery Tour hadde sin første turné i 2007 og har blitt meget populær med årene.

I går kveld var det Brooke Fraser som var dronningen av konserten, sammen med oppvarmingsbandene Opshop og Midnight Youth. Alle er fra New Zealand og mer info får du her (scroll down)...haha


Brooke Fraser er en dame med mange musikalske talenter. Hun har en nydelig stemme (om du tenker honning, sommerkveld , nakne tær i grønt, mykt gress så er du i nærheten).
Hun synger egenkomponerte låter og spiller piano og gitar. Hun har utgitt flere hit singler og radio slagere fra sine to første albumer med låter som Better, Shadowfeet, Arithmetic og Deciphering Me. Hennes siste album "Flags" som ble utgitt i oktober 2010, har gjort det bra på flere ”charts” rundt i verden og låta ”Something In The Water” ligger som Nr. 1 i New Zealand. Musikken hennes har havnet i Pop-Folk og Indie båsen.



Her er "Something In The Water" fra albumet "Flags".

Vi er bare nødt til å ha med én til. Her er "Shadowfeet" fra albumet "Albertine".



Om du vil følge hennes turneer, lytte til flere låter, laste ned musikk etc, ta en titt her.

Låtene er så flotte at det er vanskelig å velge!
Hun er nok mer eller mindre ukjent hjemme i Norge, selv om hun turnerer i både USA, Frankrike og England.
Her er deres sjanse til å bli bedre kjent med henne. Meget "lyttbart". Nyt!

Opshop var andre band på scenen i løpet av gårsdagens konsert. Opshop er et NZ rockeband som startet opp i 2002. Bandet består av fire medlemmer, Jason Kerrison (vokal), Bobby Kennedy (drums), Matt Treacy (guitar) and Clinton Harris (bass guitar).

Om det er noen som har lyst til ”å være med” i neste musikkvideo ”Love Will Always Win”, sjekk innom her:

Her er en rolig start. "No Ordinary Thing" fra albumet "You Are Here".



Vi må bare ta denne med! Herlig låt! Dette er "Pins and Needles" fra siste albumet "Until The End Of Time".



Enda et band som lett havner blant mine favoritter!
Jeg har tidligere presentert Jason og bandet hans på bloggen hvor han sang “Beside You” sammen med Annika Moa. Titt innom her for et gjensyn.

Flere i bandet er opprinnelig fra Christchurch. Det ble ekstra sterkt under konserten når de ba om 30 sekunders stillhet til minne om ofrene i jordskjelvet. På siste låt stilte alle vokalistene opp sammen og sang ”Let It Be”. Flott og bevegende.

For mer info om turneer, nedlasting og videor, ta en titt her.

Første gjesteband i går kveld var det unge og meget lovende Midnight Youth.
De startet opp i 2006, er et NZ pop/rock/soul band , har utgitt et album ”The Brave Don’t Run” i 2009 og et nytt album er forventet i slutten av 2011.
De har vunnet flere nominasjoner i New Zealand, bl.a. beste album ”The Brave Don’t Run” og beste singel ”All On Our Own” og turneer i både USA og Australasia.

Bandet består i dag av fem medlemmer; Jeremy Redmore (Lead Vocals), Simon Oscroft (Lead guitar/Backing Vocals), Nick Campbell (Keyboard)/Rhythm Guitar), Matt Warman (Bass) og Aidan Bartlett (Drums).

Her er singelen "All On My Own".



En av mine store favoritter er "The Letter". Dessverre får jeg ikke linket inn på YouTube, så bare klikk på låten så får dere høre en meget catchy låt. Advarsel : Meget vanedannende!

For nedlasting, musikkvideoer, foto og turnéliste, ta en titt her.

Så igjen opplevde vi (min kjære mann og jeg) en flott utendørskonsert. Og flere kommer forhåpentligvis vår vei i nærmeste fremtid.
Vil med dette få rette en stor takk til min mann som kjøpte konsertbillettene som gave til våres bryllupsdag.
Og så vil jeg få rette en takk til mine støvler som ble med på flyttelasset hit. Jeg kunne ikke klart denne konserten uten dere.Takk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar.
Koselig å høre fra dere som er innom sida mi.
Ha en fin dag!