13. mars 2010

Happy St. Patrick's Day

Endelig er dagen her!

Jeg gikk opp Queen Street i dag på dagens "jakt" og så masse mennesker i grønne hatter, grønn pynt, grønne klær og alt så skikkelig festlig ut. Det tok ikke så mange sekundene før jeg husket på at det snart er Irlands nasjonaldag og den blir alltid feiret her på nærmeste lørdag. Selve dagen er 17. mars men da er jo de fleste på jobb.



Folk delte ut grønne papirhatter så du skulle føle at du var med på moroa, politet styrte trafikken i Aucklands busy hovedgate og folk samlet seg på fortauene for å overvære St. Patricks Paraden.

Det tok ikke lange tida før den begynte. Det var ballonger, folk på sykkel (både små og store - dvs. store folk på små sykler og små folk på rare sykler som humpet seg opp bakken), St. Patrick selv (helgen) grønne parykker, grønne hatter og grønne klær og barn som vinket fra lasteplan. Litt 17. mai men i mindre format kanskje...
Jeg hadde dessverre ikke kamera med meg så fikk ikke tatt bilder fra paraden, så har derfor lånt litt bilder fra andre feiringer.

Regner med det blir full fest på alle byens irske barer. Får håpe de har fyllt opp med nok Guinness... Lady Gaga er her også. Lurer på hva slags komstyme hun har på seg på dagens konsert?




En festklar ire (bildet er lånt fra http://aktivioslo.no/
Resterende bilder er lånt fra http://images.google.co.nz

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar.
Koselig å høre fra dere som er innom sida mi.
Ha en fin dag!