12. apr. 2011

Hunting high and low...

De siste ukene har vi vært på jakt etter bokhylle. Vi har en hel vegg ledig for bøker og nips og esker fulle av bøker, så for et par helger siden tok vi turen inn til sentrum for å se hva som er tilgjengelig.
Jeg hadde brukt timer på research på nett og funnet adresser verdt å sjekke nærmere.
Disse kommer jeg ikke til å legge inn her, så om du trenger adresser til møbelbutikker i Auckland må du sjekke engelsk side.

I Auckland New Zealand finnes ikke IKEA. Dessverre.... og det er egentlig en IKEA hylle vi vil ha. Så søket gikk ut på å finne en lignende hylle her. Problemet er at de bokhyllene man finner her har en tradisjonelt utseende som man kaller settler stil (litt a la furuhelvete hjemmefra - vitrineskap - TV hylle - spisebord som man fant over alt for noen år siden). Her kan det  ofte være veldig god kvalitet i tradisjonelt treverk (kalt kauri eller rimu) men stilen er og blir gammeldags. Vi ønsker oss en helt enkel hvit bokhylle (se bildet under) og vi fant den på IKEAs hjemmeside. Selvfølgelig.
JA TAKK.... Expedit bokhylle fra IKEA

Så nære, men likevel litt for liten...




















...denne stilen er veldig vanlig....


Nei takk...


Vi var så nære, så nære å finne en lignende hylle men problemet var enten materiale, tykkelse på hyllene, tilgjengelighet eller at størrelsen ikke passet.

Trodde vi var veldig smarte da vi fant lokal importør av IKEA møbler fra Australia (ja...de har IKEA!!!). I følge websiden deres hadde de til og med 1 stk Expedit hylle på lager i Auckland! Yey!!! Jippi!!! Hurra hurra og hele pakka!
...men etter mye frem og tilbake med en salgsrepresentant på deltid hvor kundeservice er et fremmedord, fikk vi vite at siden deres ikke var oppdatert og nest hylle ville være inne i mai...

Litt skuffende. Vi trodde vi var i boks.

Vurderte å bestille en av de andre hyllene som ikke var helt riktige, men syntes det ble enda større skuffelse irritasjon, så nå har vi likevel bestilt fra lokal importør og venter nå på en ordrebekreftelse... Sånt kan ta tid.
Er vi heldige har vi ny hylle i begynnelsen av mai. Om ikke, har vi en hylle som ikke passer til veggen... Time will tell.... Bilde følger når vi har den på plass...

Kan noen snart starte en IKEA butikker her nede? Please....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar.
Koselig å høre fra dere som er innom sida mi.
Ha en fin dag!